Zer da slow food?
ZER DA SLOW FOOD?
Slow Food oinarrizko erakunde globala da, 1989an sortua, tokiko elikadura-kultura eta -tradizioen desagerpena prebenitzeko, bizi-erritmo bizkorren gorakadari aurre egiteko eta kontsumitzen diren elikagaien gaineko interes orokorrari, jatorriari eta gure elikadura-erabakiek inguratzen gaituen munduan duten eraginari aurre egiteko.
Etiketak
Jaten duguna gara
Eman diogu hasiera proiektu berriari:
Jaten duguna gara
Euskarako irakaslea | Lan eskaintza
Datorren ikasturterako behar den lanpostua:
BIGARREN HEZKUNTZAKO Euskarako irakaslea
Profila:
- Pertsonen arteko harrem
Errigora Jantokietan
20 jantoki eta 7 ekoizle elkarlanean
ERRIGORA udazkenean eta udaberrian egiten diren kanpanatan plazaratzen da nagusiki eta momentu bi horietan helarazaten ditugu euskal herriko etxe eta despentsatara nafarroa erdi eta hegoaldeko nekazal produktuak. Elikadura burujabetza, euskara eta auzolana sustatzea helburu beti ere.
SUKALDARI lan eskaintza
SUKALDARI lan eskaintza / lan poltsa:
1. Lanpostuaren deskribapena:
- Eszedentzia bat betetzeko lan eskaintza da.
- Lanpostua, sukaldari 6 ordu ta erdiko jardunaldikoa izango da.
- Azkue Ikastolako jantoki ereduarekin bat egin eta lan taldearen barruan profesionalki hazteko gogoz dauden pertsonen bila gabiltza.
- Udalekuetan lan egiten da. (Ekain bukaeran eta uztail osoan ).